AnasayfaEğitimKalkınma

Yaratıcı Özgüven Festivali‘23 Yaratıcılıkla Birlikte teması ile gerçekleşecek

Yaratıcı Özgüven Festivali‘23 Yaratıcılıkla Birlikte teması ile gerçekleşecek

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Yaratıcı Özgüven Festivali’nde, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü İstanbul’daki Zorlu PSM Sky Lounge’da “#YaratıcılıklaBirlikte” temasıyla gerçekleşecek. 

Öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek oluşturduğu bir paylaşım ve işbirliği ağı olan Öğretmen Ağı, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerinde onlarla birlikte yol almaya devam ediyor. 

Öğretmen Ağı bu kapsamda her gün karşılaştığı problemlere yaratıcı çözümler geliştiren öğretmenlerden aldığı ilhamla düzenlediği Yaratıcı Özgüven Festivali’nin üçüncüsünü Mehmet Zorlu Vakfı’nın festival partnerliği ve desteğiyle 30 Eylül Cumartesi günü Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleştiriyor. 

Yaratıcılığın yalnızca belirli mesleklere özgü olmadığını, öğretmenlerin de yaratıcı özgüvenleri ile bir değişim yaratabileceğini ortaya koyan Yaratıcı Özgüven Festivali’nin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. Her geçen yıl daha da geniş kitlelere erişerek etki alanını büyüten festivalin bu yılki teması, birlikteliğin ve işbirliğinin yaratıcılığımızı çoğalttığından hareketle #YaratıcılıklaBirlikte olarak belirlendi. 

 Festival, başta öğretmenler olmak üzere eğitimle ilgilenen ve daha iyi bir gelecek için yaratıcılığın önemine inanan farklı disiplinlerden sanatçı ve uzmanların katılımı ile gerçekleşecek. Festivalde, Öğretmen Ağı gönüllü Değişim Elçisi öğretmenlerinin yanı sıra Yazar-Senarist Başar Başaran, Fotoğraf Sanatçısı Dilan Bozyel, Vokal Akademi Kurucu Sanat Yönetmeni ve Koro Şefi Başak Doğan, Emre Turhan, Prof. Dr. Itır Erhart, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Çelik, İhtiyaç Haritası Sosyal Etki Koordinatörü Dorukhan Demirbilek, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı Genel Sekreter Yardımcısı Birce Altay ve birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak. 

Festival katılımcıları, alanda yer alacak istasyonlarda Eğlenceli Bilim, Lego Türkiye & Bilim Kahramanları Derneği, Çağdaş Drama Derneği, Araştırmacı Çocuk Merkezi, ÖRAV, GamFed, Şehir Dedektifi gibi paydaşlarla bir araya gelecek, yaratıcılık odaklı çeşitli aktivitelere katılma imkanı yakalayacak.

Moderatörlüğünü Prof. Dr Itır Erhart’ın yaptığı “Neden Birlikte?” panelinde konuşmacılar arasında İhtiyaç Haritası kurucu ortaklarından Ali Ercan Özgür, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı Genel Sekreter Yardımcısı Birce Altay, İhtiyaç Haritası Sosyal Etki Koordinatörü Dorukhan Demirbilek, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi  Merve Sarılı Kaya bulunmakta.

 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: