AnasayfaKentler ve Yerel KalkınmaAkıllı Kentler

Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi İstanbul’da

Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi İstanbul’da

IEEE Power & Energy Society (PES) tarafından teknik desteği sağlanan ‘Dördüncü Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi (ICSG 2016)’ 20-21 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

ICSG 2016, akıllı şebekeler ve şehirler, akıllı ulaşım sistem araştırmacıları, uygulayıcıları, geliştiricileri ve kullanıcıları için üstün fikirleri ve üst düzey teknoloji ürünlerini tartışmak ve keşfetmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Kongre ayrıca, bu konudaki teknikleri, araçları ve deneyimleri paylaşmak için uluslararası paydaşları bir araya getirerek, deneyim aktarımını sağlamaktadır.

ICSG 2016 düzenleme komitesi özellikle girişimcileri, karar vericileri, yatırımcıları, uzmanları ve öğrencileri kongreye katılımları ve bunun yanı sıra bildiri sunmaları için davet etmektedir. Kongre kapsamında sunumu yapılacak ve işlenecek konular ise şu şekilde sıralanmaktadır: akıllı şebekeler, şebeke sistemleri ve mimarisi, akıllı şehirler, enerji yönetimi ve üretimi, akıllı şebeke ağları.

Kongre takvimine ve önemli tarihlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 2013 yılından bu yana yapılan fuarın her yıla ait önemli sunumlarını ve raporlarını ise ICSGİstanbul adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.