AnasayfaGenel

İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Dr. Ali Ercan Özgür, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP)’nin Düzenlediği Panelde Yer Aldı

İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı  Dr. Ali Ercan Özgür, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP)’nin Düzenlediği Panelde Yer Aldı

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Tadamon Kitlesel Fonlama Akademisi kapsamında kampanya hazırlama ve yürütme odağında bir buluşma düzenledi. Buluşma, 4-5 Mart tarihlerinde İstanbul Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Bölge Ofisi’nde gerçekleşti.

İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Dr. Ali Ercan Özgür, buluşma kapsamında gerçekleştirilen “Başarılı Bir Kitlesel Fonlama Kampanyasındaki Aktörler” panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

UNDP İstanbul Bölge Ofisi ekibinden Burcu Mavis ve Gamze Ergür’ün kolaylaştırıcılığında gerçekleşen buluşmada STK’lar, mentorlarıyla birlikte kampanyalarını hazırladı. Buluşma esnasında, Fonzip Kurucu Ortağı Emre Danacı tarafından “Dijital Bağış Toplama Uygulaması Fonzip ile Tanışma ve STK’ların Fonzip ile Deneyimleri” paneli gerçekleştirildi. Eğitim ve panellerin ardından katılımcılar mentorlarının geri bildirimleriyle birlikte geliştirdikleri kampanyaları son haline getirerek sunumlarını gerçekleştirdiler.

Tadamon Kitlesel Fonlama Akademisi Ne Yapar?

Tadamon Kitlesel Fonlama Akademisi, sivil toplum kuruluşlarının beceri ve kapasitelerini güçlendirerek, projeleri için sürdürülebilir finansal kaynaklar oluşturmak amacıyla başarılı bir kitle fonlama kampanyası hazırlama ve yürütme konusunda destek sağlar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0