AnasayfaKültür - SanatKültürel Kalkınma

DasDas Bursa, 20 Aralık’ta Downtown’da yeni oyunu “Titus Kompleks” ile etkinliklerine başladı

DasDas Bursa, 20 Aralık’ta Downtown’da yeni oyunu  “Titus Kompleks” ile etkinliklerine başladı

2017’den bu yana İstanbul’da ve turneleriyle Türkiye’nin pek çok noktasında sanatseverler ile buluşan DasDas, 20 Aralık’ta Downtown’da etkinliklerine başladı.

Türkiye’nin en üretken multiplex performans merkezi olan ve beş farklı disiplinden gelen Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin ile Koray Candemir tarafından kurulan DasDas, 2017’de kapılarını sanatseverlere açmıştı.

DasDas, aynı zamanda kendi prodüksiyonu olan tiyatrolardan, konserlere, çocuk oyunlarından, atölyelere, sergilerden, festivallere, oyunculuk akademisine, djiital sanat müzesine ve restorana kadar pek çok yapıyı bünyesinde barındıran, birbirinden farklı ancak organik bir bağa sahip mekanlar bütünü olarak hizmet veriyor.

Yeni oyunu Titus Kompleks’in Bursa prömiyeri ile perdelerini açan DasDas Bursa’nın ilk gecesinde oyuncu kadrosunda Mert Fırat ve Didem Balçın da yer aldı. Yılda ortalama 350 etkinlik ile DasDas prodüksiyonlu oyunların yanı sıra, yerli ve yabancı konuk tiyatrolara da ev sahipliği yapan DasDas ekibi, Bursa’da olmanın heyecanını yaşadı.

DasDas Bursa’nın Cyrano, Zengin Mutfağı, Deli Bayramı, Joseph K., Dünya Yerinden Oynar ve Romeo & Juliet gibi birçok oyununun bulunduğu programına sosyal medya hesaplarını takipte kalarak ulaşabilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: