AnasayfaKalkınmaGirişimcilik

IDEMA, İhtiyaç Haritası, INOGAR, Ahenk Kooperatifi, Beri Kooperatifi ve Sağlam KOBİ, “Türkiye Kooperatifler Fuarı” için 26-29 Aralık’ta Gaziantep’te olacak

IDEMA, İhtiyaç Haritası, INOGAR, Ahenk Kooperatifi, Beri Kooperatifi ve Sağlam KOBİ, “Türkiye Kooperatifler Fuarı” için  26-29 Aralık’ta Gaziantep’te olacak

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın beşincisi 26-29 Aralık 2023tarihleri arasında Ticaret Bakanlığı’nın organizasyonunda Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. IDEMA, İhtiyaç Haritası, INOGAR, Ahenk Kooperatifi, Beri Kooperatifi ve Sağlam KOBİ, fuaye alanında temsilcileriyle birlikte fuarda katılımcılarla buluşacak. INOGAR, 29 Aralık saat 10.00’da gerçekleşecek “Başarılı Kooperatif Hikayeleri” panelinde konuşmacı olarak yer alacak.

Fuarda kooperatifler ve üst kuruluşları ile kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, zincir marketler ve önde gelen elektronik ticaret firmaları ile esnaf ve çiftçilerimizden girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içinde yer alan tüm aktörler tek bir çatı altında toplanarak kooperatiflerin yerli ve milli üretimdeki gücünü pekiştirecek.

Fuar ile önemli e-ticaret ve market temsilcileri ile tanışma ve iş yapabilme imkânı bulacak olan kooperatiflerimiz bu sayede yeni bir vizyon edinebilecek, üretim kapasitelerini ve ticaret hacimlerini artırarak dünya kooperatifleri arasına girebilecek. Kaybolmaya yüz tutmuş meslek erbaplarının ustalıklarından örneklerin de sergileneceği fuar süresince gerçekleştirilecek çocuk etkinlikleri, eğitimler ve paneller sayesinde kooperatifçilerle birlikte, fuarı ziyaret eden herkese kooperatif bilinci ve farkındalığı yaratılacak.

İmece kültürünün ticari hayata yansıması olan kooperatif işletme modelini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla fuar herkese açık bir şekilde gerçekleşiyor.

Daha fazla bilgi için Ticaret Bakanlığı’nın sosyal medya hesaplarını takipte kalabilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: