Anasayfaİş Fırsatları

KAÇUV Proje ve Etkinlik Sorumlularını Arıyor

KAÇUV Proje ve Etkinlik Sorumlularını Arıyor

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), İstanbul ofisinde çalışacak proje ve etkinlik sorumlularını aradığını duyurdu.

Kanser tedavisi gören çocuklar için farklı projeler düzenleyen ve bu konuda toplumsal farkındalık yaratmak isteyen KAÇUV, proje ve etkinlik sorumlularını arıyor. Proje sorumlusu; Vakfın faaliyetler yürüttüğü hastanelerin Pediatrik Hematoloji Onkoloji Servislerinde tedavi gören çocuklar, onların aileleri, proje kapsamında çalışan gönüllüler, uzman psikolog, proje koordinatörü ve saha çalışanları ile birlikte çalışacak. Etkinlik sorumlusu ise; hastanelerde yürütülen faaliyetler,  projelerin takibi ve işbirliklerinde yer alacak.

Proje sorumlusu pozisyonuna başvurmak isteyen adayların Klinik Psikoloji veya Gelişim Psikolojisi Yüksek Lisans mezunu olması, sanat terapisi çalışmalarında deneyimli olması veya bu konuya ilgi duyması, MS Office programlarını çok iyi düzeyde kullanması, Türkçe ve İngilizce dillerinde güçlü ifade yeteneğine sahip olması ve aktif araç kullanabilmesi beklenmektedir.

Etkinlik sorumlusu pozisyonuna başvurmak isteyen adayların ise üniversite mezunu olması, sivil toplum alanında en az 2 yıl deneyime sahip olması, Türkçe ve İngilizce dillerine hakim ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlaması beklenmektedir.

KAÇUV’da proje veya etkinlik sorumlusu pozisyonuna başvurmak isteyen adayların 2 Ocak 2017, saat 18:00’a kadar CV’lerini bilgi@kacuv.org adresine göndermeleri gerekmektedir.