AnasayfaEkonomik Kalkınma

Now Sprint Hızlandırma Programı 8 Eylül’de başlıyor!

Now Sprint Hızlandırma Programı 8 Eylül’de başlıyor!

Stage-Co Masters tarafından oluşturulan Now Sprint! Hızlandırma programı, çevrim içi başvuruları almaya başladı. 

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına göre seçilen erken dönem ekipleri etki ve başarıya hazırlanacakları yoğun bir hızlandırma programından geçecekler.

Türkiye’nin önde gelen girişim (Startup) platformu olan Stage-Co düzenlediği uluslararası program ile tüm ekiplere başvurdukları günden itibaren küresel bir görünüm kazandırmayı amaçlıyor. Now Sprint! Hızlandırma programının ikinci yayınına katılım ücretsiz ve tamamen çevrim içi olacak.

Ortaklarla birlikte Türkiye, Balkanlar, Orta ve Güneydoğu Asya’nın hedeflendiği Now Sprint! Hızlandırma programı bu bölgeleri istihdam, genel büyüme ve toplum üzerinde olumlu bir etki yaratma konusunda en umut verici başlangıç ekosistemleri olarak görüyor. Programda start-up’ların ve küçük şirketlerin büyüyüp iş yaptığı, büyük şirketlerin ise daha az işle kâr hanesine odaklandığı birden fazla çalışma bulunuyor.

Nasıl çalışıyor?

Now Sprint! Hızlandırma Programı için başvurular başladı. Seçilen 10 girişim (Start-up), dünyanın dört bir yanından katılan değerli mentorların rehberliğiyle birlikte interaktif  ve yoğun bir eğitim programından geçecek. Ekipler hangi aşamada, teknolojide veya pazarda olursa olsun Now Sprint! Hızlandırma Programı bünyesinde eğitmenler ve mentorlar ile birlikte eksik oldukları unsurla tespit edilip, bu eksikliklerin giderilmesi üzerinde çalışılacak.

Program Ayrıntıları:

8 Eylül’de başlayacak olan program 4 haftalık süre boyunca haftada 2 kez gerçekleşecek. Atölye çalışmaları, bir fikri ürünleştirme ve ürünü yatırımcıya sunmaya hazır hale getirme konularını, uygulamalı eğitim programı ise tasarım düşüncesi, yalın girişim, iş modeli kanvası ve müşteri geliştirme konularını kapsayacak. Programın sonunda her ekip, Demo günü boyunca potansiyel yatırımcılara, girişimcilere ve medyaya yeteneklerini sunacak.

Ekip seçimlerinde kadın ve mülteci kuruculara öncelik verilecek.

Now sprint Accellerator web sitesinden ayrıntılı bilgiye ve başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Sorularınız için:  contact@stage-co.com & hello@nowsprintaccelerator.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0