AnasayfaTeknoloji

Habitat Derneği’nin IoT Hackathon’u Başlıyor

Habitat Derneği’nin IoT Hackathon’u Başlıyor

Habitat Derneği tarafından düzenlenen IoT Hackathon’u; teknolojiyi kullanarak küresel sorunlara çözüm önerileri geliştirme konusunda hevesli, kişi ve kurumlarla 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilecek.

Hackathon sırasında Raspery Pi, Arduino, Blyink, İş Kanvası doldurma ve proje sunumu konularında da eğitimler verilecek olup katılımcılar Hackathon öncesinde ise Cisco Networking Academy üzerinden Cybersecurity Essentials, Introduction to IoT ve IoT Fundamentals eğitimleri alınabilecek.

Katılımcılar IoT konusunda varsa kendi projelerini geliştirme ve projelerini sunabilme imkanlarını kullanmanın yanı sıra diğer katılımcılarla gruplar halinde başka IoT projesi oluşturup aynı zamanda gruplara da destek verebilecektir.

IoT Hackathon’unun başlıca amacı; projenizin ticari olup olmamasına bakılmaksızın ağırlıklı olarak fayda odağında küresel sorunlara çözümlerin geliştirmesi beklenmektedir.

Program boyunca 3 günlük bir çalışma ortamında 48 saat boyunca sınıf içi eğitimlerin yanı sıra Cisco Networking Academy’nin sağlamış olduğu diğer eğitim materyallerine çevrim içi erişim imkanı da sağlanacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kaynak