AnasayfaKalkınma

Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı destek programı açıklandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı destek programı açıklandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı destek programı, Trakya Bölgesinde yerel aktörlerin bölgesel kalkınma çalışmalarına  600.000 TL destek sağlamaktadır.

Ajanstan destek alabilmek için bölgesel kalkınma alanında hazırlık ve uygulanma aşamasında kurumsal kapasite eksikliğinden kaynaklı sorunların olması gerekmektedir.

Program kapsamında kurumun insan kaynakları ve hizmet kalitesinin geliştirilmesine yönelik eğitim ve/veya danışmanlık faaliyetlerinin yanı sıra yenilik ve iyi örnek uygulamalarının kuruma transferine yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri de verilecektir.

Destek programına uygun olan kurumlar yerel yönetimler, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları,

organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, teknoloji geliştirme bölgeleri, teknoparklar, iş geliştirme merkezleri, birlik ve kooperatiflerdir.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2017 yılı Teknik Destek Programı bütçesi olan 600.000 TL’nin tamamının faaliyet yılı bitmeden kullandırılması durumunda, www.trakyaka.org.tr adresinden duyurulacaktır.

Başvuru rehberine ulaşmak için tıklayınız.