AnasayfaGenel

UNDP Staj Programı başvuruları başladı

UNDP Staj Programı başvuruları başladı

UNDP’nin Endonezya’da yer alan staj programına katılmak ister misiniz?

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Birleşmiş Milletler’in küresel kalkınma ağı oluşturmak için kurduğu bir programdır. Özellikle gelişmekte olan ülkelere odaklanarak, insanların daha iyi yaşam standartlarına sahip olmaları için gerekli olan bilgi, deneyim ve kaynakları sağlar.

Toplumun her kesiminden insanlarla işbirliği içinde olup, krize dayanabilecek milletlerin oluşmasına yardımcı olur ve herkes için yaşam kalitesini artıran büyümeyi sürer ve sürdürür.

177 ülkede ve bölgede yer alan UNDP, yaşamları güçlendirmek ve esnek uluslar kurmak için küresel bakış açısı ve yerel iç görü sunmaktadır.

UNDP Ofisi, çeşitli akademik geçmişe sahip öğrencilerin, UNDP ofislerine atanabilecekleri bir çerçeveyi desteklemek için staj programını organize etmektedirler. Bu çerçevede, eğitim deneyimlerinin, pratik iş atamaları ile geliştirilebileceği gibi, aynı zamanda bir ofise ait çalışmalara maddi katkılar sağlayacak bir fırsat da sağlar. Mevcut staj, son zamanlarda işe alım sürecinin ve İK bilgi sisteminin uygulanması hakkında insan kaynağının bazı yönlerini öğrenmek için mezun olan öğrenciler fırsat sağlayacaktır.

Görevler:

UNDP stajyeri, insan kaynakları ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunan operasyonlar, program ve projeyle ilgili personelle yakın iş birliği içerisinde İK personel çalışmalarına büroda destek sağlayacaktır.

Temel sorumlulukların özeti:
İK hizmetlerinin sağlanması,
Öğrenme / personel olaylarında yardımcı olma,
İK bilgi dosyalama sistemi ve veri tabanına destek sağlama.

Son başvuru: 30 Aralık 2017

Detaylı bilgi için tıklayınız.